Dilluns, 6 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital de Vilafranca registra una altra mort per coronavirus

També continua augmentant lenta però progressivament la xifra d’ingressats als hospitals de l’Alt Penedès i Garraf.

Aquestes són les dades més rellevants de l’informe de seguiment de la pandèmia que ha publicat aquest dijous el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. A l’Hospital de Vilafranca hi ha en aquests moments 7 persones ingressades, la mateixa xifra que hi havia en l’informe del dilluns si es resta una persona que ha causat defunció. Ara ja són 94 les persones que han mort per la pandèmia a l’hospital de Vilafranca des del seu inici, al març de l’any 2020. Als centres sanitaris del Garraf hi ha 7 persones ingressades per al Covid, el que suposa un augment de dues persones respecte de l’anterior informe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: