Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta Imprescindibles amb la voluntat de tirar endavant els Premis Mònica Hill

El projecte vol homenatjar Mònica Hill i donar valor a totes les propostes socials, solidàries o ambientals que estiguin encara a l’ombra.

Divendres passat es va presentar al públic el nou projecte Imprescindibles que té la voluntat de crear els Premis Mònica Hill, per homenatjar Mònica Hill que va morir al maig passat i donar valor a totes les propostes socials, solidàries o ambientals que estiguin encara a l’ombra. És una manera de continuar amb el llegat d’Hill, segons explica la vicepresidenta d’Imprescindibles, Núria Pérez.

A l’acte de presentació es van fer diversos parlaments, entre ells el de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull. Imprescindibles compta amb el suport del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i busca també el compromís i col·laboració de les institucions. Està previst que els premis s’entreguin al voltant del 23 de novembre que era la data de naixement de Mònica Hill.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: