Diumenge, 3 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació ADF Penedès-Garraf, guanyadora de la segona edició dels Premis Mònica Hill

Segons els membres del jurat, el nombre de candidatures participants ha doblat el de l’edició anterior

La Fundació ADF Penedès-Garraf ha estat el guanyador dels Premis Mònica Hill de l’any 2023, celebrats el passat divendres al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

La candidatura guanyadora ha rebut un premi de 1.500 euros després que el jurat de l’acte, format per cinc persones, deliberés i l’escollís entre un total de 14 candidatures solidàries, socials i mediambientals. Un nombre, asseguren els membres del jurat, que enguany ha doblat el de la primera edició.

El jurat dels premis també ha entregat una distinció honorífica de 500 euros a la Plataforma Ciutadana Stop Agroparc, que lluita per aturar aquest macroprojecte industrial de l’empresa Ametller Origen a l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: