Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal de l’Alt Penedès acollirà el lliurament  dels Premis Mònica Hill 2023

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès acollirà el lliurament dels Premis Mònica Hill 2023

L’acte públic de lliurament dels premis tindrà lloc aquest divendres, 24 de novembre, a les vuit del vespre.

El Col·lectiu els Imprescindibles i el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd volen agrair la participació de 14 candidatures d’entitats i persones als premis Mònica Hill 2023. Algunes d’aquestes candidatures ja havien participat l’any 2022.
Les que s’han presentat aquest any són Fem Penedès, GEPEC, La Gatera, ADF Penedès i Garraf, La Gueralda, Associació Ampert, Vilanimals, Associació Llambrusca, CC ONG Ajuda al Desenvolupament, la Plataforma Labdoo.org, Plataforma Ciutadana StopAgroparc, Institut Eugeni d’Ors, Agrupaments escoltes i esplais de Vilafranca i Pere Bartolí del Grup Cooperatiu Entrem.
Divendres es lliurarà un premi de 1.500 € a la candidatura guanyadora dels premis i un accèssit de 500 € a una altre candidatura. El jurat dels premis, format per Montse Pitarch, Natalia Hill, Otger Ametller, Isabel Torrents i Jordi Asensi, ha estat l’encarregat de deliberar i triar les candidatures guanyadores. L’acte el conduirà Jordi Creus del grup cooperatiu Abacus-SOM i membre dels Imprescindibles, també participaran un representant de l’Ajuntament de Vilafranca i un representant del Consell Comarcal, així com els membres del jurat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: