Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detingut un vilafranquí que va provocar un xoc entre cinc vehicles a Amposta

Detingut un vilafranquí que va provocar un xoc entre cinc vehicles a Amposta

El conductor es va saltar un control dels Mossos d’Esquadra.

A la una de la tarda d’aquest divendres es va produir un xoc múltiple al quilòmetre 2 de la carretera T-344, que va d’Amposta cap a Santa Bàrbara. L’accident el va causar un conductor, veí de Vilafranca, que estava fugint d’un control policial. En la col·lisió hi van haver sis ferits. S’hi van veure implicats cinc vehicles i el conductor d’un d’ells va quedar atrapat, sent necessària la intervenció dels bombers.

Els Mossos van detienir un home de 32 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilafranca, com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat del trànsit, no tenir el permís de conduir en vigor, conduir sota els efectes de les drogues, delicte de lesions per imprudència greu i desobediència greu als agents de l’autoritat.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: