Dilluns, 6 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha produït un lleuger augment d’ingressos per Covid als hospitals del Penedès i Garraf

En aquests moments hi ha 9 persones ingressades per coronavirus al conjunt de les dues comarques, 3 persones més que ara fa una setmana.

Aquest dijous el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf ha tornat a emetre l’habitual informe de seguiment de la pandèmia i, tot i que les dades continuen sent bones, indica que la pandèmia encara no ha finalitzat. Als centres sanitaris del Garraf hi ha 6 persones ingressades, una més de les que hi havia el dijous de la setmana passada, i a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha en aquests moments 3 persones ingressades per Covid, mentre que fa una setmana només n’hi havia una.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: