Divendres, 3 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’associació esportiva Japo99 organitza el II Memorial Laura Gil

L’associació esportiva Japo99 organitza el II Memorial Laura Gil

L’accés al II Memorial Laura Gil és lliure amb l’aportació de la voluntat per tal de recaptar fons per a l’associació Japo99.

L’associació esportiva Japo99 organitza aquest diumenge 24 d’octubre el II Memorial Laura Gil, que tindrà lloc de 9 a 14h al pavelló de la Gamba de Vilafranca. L’entitat sense ànim de lucre vol retre homenatge i preservar la memòria de la Laura, filla, família i amiga de les persones fundadores de l’entitat, qui va morir l’any 2017 als 18 anys en un accident de trànsit.

Després de la bona experiència del I Memorial, que es va celebrar el 14 de desembre del 2019 per col·laborar amb la campanya de Creu Roja ‘Cap infant sense joguina’, aquesta segona edició consistirà en un campionat d’arts marcials infantil i d’adults en les categories de Formes musicals, No contact, Semi contact, Light contact i Kick light. El torneig està homologat per WAMAI (World Amateur Martial Arts International). A l’exterior del pavelló, a més a més, hi haurà inflables, tirolina, activitats esportives i altres sorpreses.

L’esdeveniment també comptarà amb un record especial per al Francesc Vizcaíno, alumne de Mugendo Vilafranca, que va morir el passat 8 d’agost en el transcurs d’un bateig de submarinisme en el qual participava amb altres companys del club. Com a homenatge, es farà el lliurament del cinturó negre del Francesc als seus familiars.

L’accés al II Memorial Laura Gil és lliure amb l’aportació de la voluntat per tal de recaptar fons per a l’associació Japo99.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: