Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer ha acollit un acte de suport a la investigació contra l’ELA

Es va presentar el llibre ‘Mà amiga’ que han escrit els fills d’una persona diagnòstica d’ELA, i una exposició de fotografies amb la finalitat de recollir fons per a la investigació sobre la malaltia.

Organitzat per la Fundació Pinnae, va consistir en la presentació del conte ‘Mà amiga’ que han escrit els i il·lustrat entre els tres fills d’Ildefons Oliveras, una persona diagnosticada fa un any i mig d’aquesta malaltia. A més, l’espai cultural del Fòrum Berger Balaguer acull també una exposició de fotografies realitzades per el mateix Ildefons Oliveras amb el títol ‘Avui és el millor dia’. Tant amb la compra del llibre, com amb la d’alguna de les fotografies, es recullen diners per a la investigació sobre l’Esclerosi Lateral Amiotròfica.

En nom de la família de l’Ildefons, dos dels seus tres fills explicaven que haver fet el llibre els havia ajudat a encarar la malaltia del pare de millor manera. Es tracta d’un llibre adreçat als més petits per tal d’explicar-los que a través de la solidaritat es pot ajudar a les persones que ho necessiten, en aquest cas per la investigació de l’ELA.

Dalmau Oliveras remarcaven la importància de recollir fons per ajudar en la investigació.

L’acte va consistir en una taula col·loqui amb la doctora Mònica Povedano, cap de la Unitat Funcional de la Malaltia de la Motoneurona de l’Hospital de Bellvitge i Martí Solé, president de la Fundació Pinnae.

També hi havia l’assistència de Juan Carlos Unzué, exporter i extrenador del FCB diagnosticat d’ELA, Anna Rigola, responsable de comunicació de la Fundació Miquel Valls i amb la participació dels autors del llibre, els tres fills d’Ildefons Oliveras, Pol, Dalmau i Gemma Oliveras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: