Dilluns, 6 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cal Blay engega el Gastrobar Cal Blay Camp Nou

Cal Blay engega el Gastrobar Cal Blay Camp Nou

El grup penedesenc Cal Blay ha obert aquesta setmana el Gastrobar Cal Blay Camp Nou.

Es tracta d’un espai dins del recinte esportiu del FC Barcelona on degustar les propostes gastronòmiques de Cal Blay mentre es gaudeix de l’ambient barcelonista. La inauguració tindrà lloc a finals d’octubre i comptarà amb la presència de representants del FC Barcelona i tot l’equip directiu de Cal Blay.

El Gastrobar Cal Blay Camp Nou serà un espai on viure l’emoció de l’esport. Gràcies a dues pantalles gegants, a les quals es retransmetran en directe els partits més importants del Barça, serà un punt de trobada pels amants de la gastronomia i de l’esport.

Cal Blay és una empresa de Sant Sadurní d’Anoia amb 40 anys d’experiència en el sector de la restauració i els serveis de càtering.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: