Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup Cal Blay obre un exclusiu hotel a Avinyonet dedicat a l’enoturisme i a celebracions

La finca disposa de 8 habitacions i més de 300m2 de jardins preparats per acollir grans banquets.

El Grup Cal Blay ha inaugurat l’Hotel Boutique Font de la Canya, un espai singular en una ubicació privilegiada on allotjar-se, gaudir de l’enoturisme i fer celebracions i casaments. La finca es troba a Avinyonet del Penedès i disposa de 8 habitacions i més de 300m2 de jardins preparats per acollir grans banquets. Un dels propietaris, Santi Carda, explica que ja feia temps que buscaven un espai com aquest per donar-li diferents usos.

L’hotel estarà obert tots els dies de la setmana en règim d’allotjament i serveis gastronòmics. Totes les reserves inclouen l’ús de tots els serveis extres de l’hotel, com ara les dues piscines, la pista de pàdel o les bicicletes elèctriques.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: