Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds actuen al Camp Nou en un partit solidari contra l’ELA

Aquest dimecres al vespre, els Castellers de Vilafranca han actuat al Camp Nou en un partit amistós entre el FC Barcelona contra el Manchester City.

Es tracta d’un partit solidari per recaptar fons per la investigació contra l’ELA, malaltia que pateix l’exjugador culé Juan Carlos Unzuè. Es tracta de la malaltia degenerativa de les motoneurones més freqüent entre els adults.

Per tal de contribuir en la causa, dos-cents castellers han alçat tres castells davant de tribuna del camp. Els verds han alçat el 5d7 que ha seguit amb el tres de vuit i a continuació han descarregat el quatre de vuit i dos pilars de cinc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: