Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà la 4a edició d’Obrim Vilafranca el cap de setmana del 25 i 26 de setembre

La 4a edició del programa Obrim Vilafranca ofereix la visita d’un total de 17 edificis singulars que formen part del patrimoni cultural local.

Aquesta iniciativa mostra l’interior d’aquests edificis, de la mà de guies i propietaris o persones vinculades a cada espai. La regidora de Turisme, M. Dolors Rius, va presentar a la casa Janer-Covides i acompanyada del president de la cooperativa vinícola penedesenca, Fèlix Galimany, la propera convocatòria d’un projecte. Rius explica que enguany hi ha una novetat: totes les visites, les que eren lliures i concertades en anteriors edicions, enguany seran guiades i comptaran amb les explicacions d’un expert.

En total es preveu que entre 1.600 i 1.700 persones participin en alguna de les 155 visites programades a Cal Recasens “Sr. De Posas”, Casa Vallès “Cal Clascar”, Casa Macià, Casa Salvador i Collazo “Consell Regulador D.O. Cava”, Casa Serra i Coromines, Casa Pelegrí Güell, Casa Janer “Covides”, Espai Cultural – Fòrum Berger Balaguer – Fundació Pinnae, Palau Baltà, Casa Joan Via i Raventós “Cal Figarot”, Casa de la Vila, Centre Artístic del Penedès “l’Agrícol”, Enològica, Església i Claustre de Sant Francesc, Església de la Trinitat i Claustre dels Trinitaris, Magatzems Torres i Vendrell (Alfons XIII) i VINSEUM. La regidora Dolors Rius assenyalava l’oportunitat de visitar Vinseum un cop s’han acabat les obres i encara sense museografia.

L’horari de visita de les cases i edificis serà dissabte de 17 a 21h i diumenge de 10 a 14h.
Totes les visites seran amb guia i reserva prèvia. Es podran reservar dues cases per jornada (dues dissabte i dues diumenge) i no es poden reservar en horaris consecutius. Cada reserva només podrà ser per a dues persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: