Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest proper cap de setmana Vilafranca torna a obrir les portes del patrimoni arquitectònic

Es podrà gaudir de més de 160 visites per descobrir aquests espais, sempre amb reserva prèvia.

Un total de 18 edificis, des d’habitatges particulars, a edificis medievals, des de seus d’institucions a magatzems, es podran visitar la tarda del dissabte, dia 30 de setembre, i el matí del diumenge, 1 d’octubre, gràcies una nova edició de l’Obrim Vilafranca, que organitza la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca.
Una de les novetats és el Molí d’en Rovira, la casa on va néixer la Mare Ràfols.
L’objectiu de l’Obrim Vilafranca és mostrar el patrimoni cultural arquitectònic per donar-li valor i contribuir al seu manteniment. Permet descobrir espais de la vila on, en la majoria dels casos, els visitants seran rebuts pels propietaris de les cases o persones vinculades a cada entitat que faran viure i conèixer històries i anècdotes interessants i mostraran els tresors culturals que amaga cada racó.
Com a novetat també, les persones que tinguin una entrada podran gaudir, després de la seva visita, d’una copa de vi o cava al claustre de Sant Francesc acompanyats de música. Per facilitar l’accés al Molí d’en Rovira es disposarà d’un bus llançadora per a les persones que hagin reservat la visita amb sortida des de la parada de bus de la plaça del Penedès. D’altra banda enguany es recupera la visita al Palau Baltà. L’any passat van participar un total de 2.265 persones a l’Obrim Vilafranca i enguany s’ofereixen un total de 2.750 places, en 168 visites.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: