Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Totes les entrades venudes per els tastos i maridatges del Cavatast 2021

La principal novetat enguany és la incorporació de dos nous espais de tast al centre de Sant Sadurní, per ajudar a apropar novament els visitants al nucli de la capital del cava.

Aquest divendres s’inicien els actes centrals del Cavatast, que després de les bones sensacions que s’han recollit en els actes previs que s’han fet ja aquests darrers dies, arriba amb les entrades exhaurides. Els quatre espais de degustació en les caves que participen enguany al Cavatast acolliran fins diumenge unes 1400 persones, mentre que els dos espais nous que s’han afegit aquest any també han cobert tota les places ofertades.

Com explica el tinent d’alcalde i regidor de comerç i turisme de Sant Sadurní, Ton Amat, la incorporació d’aquests dos espais al centre de la capital del cava són la principal novetat d’aquesta edició.

A banda dels actes organitzats en el marc del Cavatast, aquest cap de setmana les bodegues i cellers de Sant Sadurní, així com els restaurants i comerços ofereixen també activitats diverses amb la qual cosa des de l’Ajuntament esperen que hi hagi un bon ambient als carrers de la capital del cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: