Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna el Festival l’Hora del Jazz a Vilafranca amb Mireia Feliu i David Mengual Maitia

Torna el Festival l’Hora del Jazz a Vilafranca amb Mireia Feliu i David Mengual Maitia

Aquest dissabte a l’Auditori del Vinseum hi ha un concert, programat dintre del 31è. Festiva l’Hora del Jazz – Memorial ‘Tete Montoliu’.

Serà la 15a col·laboració consecutiva entre el Jazz Club Vilafranca i l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya. Tindrà lloc a dos quarts de nou del vespre amb una revisió molt personal del repertori de la Núria Feliu, transportant-lo a territoris sonors força allunyats dels que coneixem.
Per a Mireia Feliu la música de la tieta Núria sempre ha format part del seu univers sonor. En aquesta nova visió del repertori “familiar”, compta amb en David Mengual, un dels creadors destacats de l’escena del jazz del país, que actua de catalitzador en aquest viatge musical, tot aportant una nova mirada a les cançons, cercant de trencar esquemes i bastint ponts expressius entre la seva personalitat i la dels seus col·laboradors. Maitia, nom del grup amb David Mengual al piano i els arranjaments, Marc Cuevas al contrabaix, Oriol Roca a la bateria, i de convidat, Joan Mas als saxos, vesteix aquestes cançons amb un so singular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: