Dilluns, 27 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hora del Jazz ha arribat a Vilafranca amb un concert d’Ignasi Terraza Trio

El 26è festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, organitzat per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, ha arribat a Vilafranca un any més.

El 26è festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu, organitzat per l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, ha arribat a Vilafranca un any més; aquest cop amb el concert d’Ignasi Terraza Trio, que tenia lloc dissabte al vespre a l’auditori de Vinseum.

Ignasi Terraza és un dels músics de jazz més valorats actualment a Espanya i compta amb un creixent reconeixement internacional. Ha anat consolidant una personalitat inequívoca amb una manera pròpia d’interpretar el jazz. Un jazz “mediterrani, extravertit, obert, còmplice i d’una bonica sensibilitat”, com el defineixen els organitzadors.

Amb la companyia del contrabaixista Horacio Fumero i el bateria Esteve Pi, Terraza va portar a Vilafranca temes com la bossa nova titulada ‘An emotional dance’.

L’Hora del Jazz és un festival que enguany consta d’onze actuacions. El centre neuràlgic és la Plaça de la Vila de Gràcia a Barcelona, on tenen lloc la majoria dels concerts. Però el festival aposta per la descentralització i la programació arriba a altres llocs com el Castell de Montbui, de Bigues i Riells, el Cafè del Conservatori del Liceu a Barcelona o l’auditori de Vinseum, a Vilafranca, per obrir la programació de concerts del Jazz Club Vilafranca. L’organització del festival s’ha vist obligada a reduir el nombre d’actuacions per la disminució d’un 24% de la subvenció que reben del departament de Cultura de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: