Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Elisabet Raspall ha obert la temporada del Jazz Club Vilafranca

El concert tenia lloc aquest dissabte al vespre a l’auditori del Vinseum i formava part de l’habitual col·laboració amb L’Hora del Jazz.

El concert servia per presentar el darrer projecte de la pianista i compositora Elisabet Raspall, titulat ‘All Stars’, amb una mirada irònica al món del ‘show time’. La pianista vilanovina s’acompanyava d’un trio de primeres espases, amb Dani Pérez a la guitarra, Jordi Mestres al contrabaix i Marc Miraltam a la bateria.
El concert d’Elisabeth Raspall s’emmarcava en la col.laboració de Vilafranca en el Festival l’Hora del Jazz de Barcelona que enguany arriba a la 33a edició. En concret era el 17è any consecutiu que l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna programa un concert a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: