Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
ERC de Castellet i la Gornal també al.lega contra la MAT

ERC de Castellet i la Gornal també al.lega contra la MAT

Els republicans així ho van explicar en una jornada informativa que van organitzar dijous a la Societat Cultural i Recreativa La Masucaire.

El grup municipal d’ERC a Castellet i la Gornal ha presentat una al.legació transversal en contra la nova línia de molta alta tensió que preveu unir diversos parcs eòlics des de l’Aragó fins a la subestació elèctrica de Begues passant pel Penedès.
Els republicans així ho van explicar en una jornada informativa que van organitzar dijous a la Societat Cultural i Recreativa La Masucaire amb la presència del regidor a Castellet i la Gornal, Oriol Solé; la regidora de medi ambient de Sant Cugat Sesgarrigues, Anto Admetlla, i l’exalcalde de Sant Jaume dels Domenys i actual regidor al consistori, Joan Ignasi López.
Des d’ERC de Castellet es va dur a terme aquesta jornada informativa ja que entenen que el municipi ha de saber en què consisteix aquesta línia elèctrica de molta alta tensió i fins a quin punt afectarà el territori i, sobretot, perquè el govern municipal no ha informat als veïns i veïnes tot i ser una de les zones més afectades ja que el projecte preveu construir a Castellet 12 torres d’entre 40 i 50 metres d’alçada en 4.200m de longitud.
Des del grup municipal consideren que el projecte “trinxarà” el territori del Penedès i no aportarà cap benefici ni retorn i per aquest motiu, a títol particular, han presentat una al.legació en la qual es fa referència tant a temes mediambientals com de Salut com d’urbanisme, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: