Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Zoo fa vibrar el camp de futbol

Abans de Zoo va actuar Ciudad Jara, el nou projecte de Pablo Sánchez després d’haver liderat durant més de 10 anys La Raíz.

La passada nit Ciudad Jara, primer, i Zoo, després, van actuar a la zona esportiva. Ciudad Jara és el nou projecte de Pablo Sánchez amb banda. El que ha estat durant més de 10 anys cantant, compositor i líder de La Raíz, coneguda internacionalment es va llançar al 2019 amb aquesta nova formació. Ahir presentaven el seu primer disc ‘Donde nace el infarto’. Si durant l’actuació de Ciudad Jara el camp de futbol no es va omplir del tot, si ho va fer quan Zoo va pujar a l’escenari. De fet, el públic vilafranquí no va fer servir les cadires en cap moment. El ritme de la banda valenciana
Zoo presentava el seu darrer treball ‘Llepolies’. Però també van tocar temes de discos anteriors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: