Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera edició del Festival Gastronòmic Corpinnat tanca amb un gran èxit de participació

2.472 assistents han participat en els 65 sopars servits per 59 restaurants del país en espais singulars dels cellers Corpinnat.

És el primer cop que un festival de gastronomia atrau tant de públic al Penedès i, aquest estiu, ha estat una de les activitats entre vinyes que ha mobilitzat més gent. Per aquest motiu s’ha anunciat que el festival ja té garantida una segona edició l’any que ve. Des de Corpinnat s’ha volgut agrair l’esforç i la implicació dels cuiners i cuineres i personal dels restaurants, dels equips dels cellers que han fet possible la proposta i, sobretot, als prop de 2.500 assistents que han omplert tots els sopars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: