Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En poques hores es van exhaurir més de 30.000 entrades pels actes de la Festa Major

A hores d’ara és molt difícil trobar places lliures però des del Servei de Cultura conviden a tothom qui cregui que finalment no pot assistir a algun dels actes a retornar l’entrada.

El 13 d’agost es van posar a la venda les entrades als actes lúdics i també, a disposició del públic, la reserva d’entrades dels actes tradicionals. Les entrades dels concerts es venien a través de l’empresa Codetickets però la part tradicional va fer servir la mateixa plataforma que s’utilitza per adquirir els tiquets de la Fàbrica de Joguines o el Vilaestiueja i aquesta no va poder assumir tanta demanda d’entrades i va deixar de funcionar. El cap del servei de Cultura, Àngel Hom, explicava com van respondre a aquesta crisi.

Finalment es va optar per fer servir també la plataforma Codetickets per a la reserva d’entrades dels actes tradicionals. Es tracta d’una empresa amb experiència en la venda d’entrades d’actes multitudinaris. Així, un cop es va tenir disponible el nou servidor, dimecres es va obrir al públic de nou la reserva d’entrades dels actes folklòrics i en qüestió de minuts es van exhaurir milers de places. Ho explica l’administradora Anna de Tena.

De Tena explicava que les entrades de la part més lúdica també estaven quasi totalment exhaurides. Estan satisfets perquè el cartell musical ha agradat molt.

Entre els actes lúdics i tradicionals s’han venut i reservat més de 30.000 entrades. A hores d’ara és molt difícil trobar places lliures però des del Servei de Cultura conviden a tothom qui cregui que finalment no pot assistir a algun dels actes a retornar l’entrada. Les entrades retornades s’estan tornant a posar a la plataforma web per a aquelles persones que s’han quedat sense i vulguin gaudir d’algun dels actes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: