Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

23 infants participen al bateig casteller dels Verds

L’objectiu d’aquest acte és inculcar el fet casteller als més petits. La Covid-19 ha obligat, però, a canviar la manera d’organitzar el bateig.

Aquest dissabte a la tarda, com és tradició abans de Festa Major, els Castellers de Vilafranca van celebrar el bateig casteller als nens i nenes nascuts en el darrer any i que formaran part de la família dels Verds. Un acte que s’ha mantingut tant l’any passat com enguany malgrat la pandèmia. Aquest any el grup participant ha estat força nombrós, amb 23 infants. Ho explica el president Carles Mata.

L’objectiu d’aquest acte és inculcar el fet casteller als més petits. La Covid-19 ha obligat, però, a canviar la manera d’organitzar el bateig. Abans es feia a peu dret i actualment tothom ha d’estar assegut i amb distancia entre les diferents famílies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: