Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VINSEUM gestionarà directament de la taverna del Palau Reial amb la voluntat de potenciar-la

En un futur proper, el projecte de transformació en el que està immers el museu integrarà aquest espai dins d’una nova àrea que gestionarà tota l’activitat cultural i vinícola vinculada amb el sector

De moment, com explica el director de Vinseum Xavier Fornos, aquest primer pas ha de permetre crear i consolidar un espai que treballarà per a la promoció dels vins de tota la geografia catalana amb el rigor i la qualitat de servei que mereixen.

Per fer-ho, l’equip del VINSEUM suma la mirada experta vitivinícola amb la contractació de l’Enric Santisteban.

L’activació d’aquest nou espai al VINSEUM consolidarà el seu reconeixement assumint les funcions de la casa del vi català, un punt de trobada de tots els territoris de vi catalans, una àgora atenta i oberta al debat, el planejament, la promoció i el gaudi d’un sector que necessita de projectes com aquest, que dignifiquen i donen encara més prestigi i valor afegit al seu producte de qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: