Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta al Vinseum ‘100 coses del món coral’, una obra que s’endinsa als cors amateurs

La directora de cor, Meritxell Tarragó, i el divulgador musical, David Puertas, han presentat aquest dimarts el seu nou llibre «100 coses del cant coral», una visió de la vida dels cors des del cor.

Escrit a quatre mans, l’obra permet descobrir tot allò que s’amaga dins dels cors de Catalunya, com per exemple, l’organització d’un concert o perquè sempre hi ha algú que arriba tard als assaigs. Unes 304 pàgines, creades a través de vivències personals i des del punt de vista dels cantaires amateurs dels cors catalans, que a Catalunya són tradició.

El llibre està estructurat en 7 parts, on es tracten diferents temàtiques: com triar una coral, els assajos, el vestuari, tipus de veus, tot el que s’ha de tenir en compte en un concert, tipus de cors, algunes de les peces més emblemàtiques, entre molts altres temes i curiositats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: