Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen els ‘Vespres al castell d’Olèrdola’

Les activitats als Vespres al castell d’Olèrdola són gratuïtes incloses en el preu de l’entrada al Museu, a 5€ els adults.

El Museu d’Arqueologia de Catalunya i l’Ajuntament d’Olèrdola han programat els ‘Vespres al castell d’Olèrdola’, els dies 7 i 14 d’agost, dues vetllades al capvespre, en el marc de la Commemoració dels 100 anys de les intervencions de l’Institut d’Estudis Catalans.

El dissabte 7 d’agost s’iniciaran les activitats a les 19h amb dues visites comentades a càrrec d’especialistes del conjunt històric: ‘100 anys després … ahir i avui de la recerca arqueològica’ i ‘Vi i cellers de la ciutat medieval’. A les 20:30h hores, Joan Solana, Jordi Mestres i Adrià Claramunt, presentaran un concert de Jazz en viu. A partir de les 21:30h hi haurà una activitat d’observació del cel d’Olèrdola. Finalment, a les 22h s’iniciarà l’espectacle audiovisual de Roger Subirana, acompanyat per la veu d’Esther López. Hi haurà servei de càtering local i celler DO Penedès.

El dissabte 14 d’agost els vespres comencen també amb dues visites a càrrec dels especialistes del conjunt històric: ‘100 anys després … ahir i avui de la recerca arqueològica’ i ‘Ermegodo, una dona del segle X’. A les 20:30h, Laura Andrés, pianista i compositora, presentarà #blanc, el seu primer àlbum en solitari. A partir de les 21:30h els assistents podran observar el cel d’Olèrdola. Finalment, a les 22h, tindrà lloc l’espectacle audiovisual i Roger Subirana, acompanyat per la veu d’Esther López. També hi haurà servei de càtering local i celler DO Penedès.

Les activitats tenen un aforament limitat, és obligatòria inscripció prèvia al correu electrònic o bé trucant al 93 890 14 20.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: