Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Laura Andrés presenta el seu primer disc en solitari aquest dissabte a Olèrdola

Aquest dissabte el presenta a dos quarts de 9 del vespre, dins de la programació dels vespres d’estiu al castell d’Olèrdola.

Inicialment era un pen drive amb enregistraments de composicions pròpies per a la família. Però les peces tenien tanta qualitat que han acabat sent #blanc, el primer disc es solitari de la pianista i compositora Laura Andrés. Aquest dissabte el presenta a dos quarts de 9 del vespre, dins de la programació dels vespres d’estiu al castell d’Olèrdola. #Blanc ha estat definit com un disc intimista, ple d’emoció, que convida a celebrar la vida i a reflexionar de manera creativa.
El lloc on se celebra un concert sempre condiciona l’actuació. En el cas de Laura Andrés, aquesta connexió amb l’espai i el públic de cada actuació és tan original i irrepetible que l’obertura del concert sempre és una improvisació inspirada en el lloc on es fa l’actuació.
Laura Andrés compta amb una llargua trajectòria professional, que inclou la participació en el disc “El Dorado” de Shakira; l’acompanyament com a pianista i corista de la Beth, amb la seva gira Origen; o haver estat professora en les darreres edicions d’Operación Triunfo; i col·laborat amb els grups La Cubana i Dagoll Dagom.
L’aforament és limitat i cal fer inscripció prèvia al correu electrònic o bé trucant al 93 890 14 20.
Aquest segon dels vespres al castell començarà dissabte amb dues visites a càrrec dels especialistes del conjunt històric: 100 anys després … ahir i avui de la recerca arqueològica i Ermegodo, una dona del segle X. Després del concert amb Laura Andrés es proposa l’activitat d’astronomia d’observar el cel d’Olèrdola. Finalment, a les 22:00 es preveu l’inici de l’espectacle audiovisual a la muralla , amb l’actuació en directe de Roger Subirana, acompanyat per la veu d’Esther López. Com en el primer dels vespres, també es disposarà de servei de càtering local amb La Posada i degustació de cellers de la DO Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: