Dijous, 23 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat Penedès-Garraf avança en el canvi de model de gestió de residus al territori

L’assemblea de l’ens aprova la licitació del servei de recollida porta a porta a diversos municipis del Penedès i perfila la futura implantació del sistema de recollida amb contenidors intel·ligents.

Aquest dilluns es va celebrar l’Assemblea de la Mancomunitat Penedès-Garraf, presidida per Jordi Bosch com a president accidental de l’entitat que, entre altres temes, va donar llum verda a la licitació del servei de gestió de residus porta a porta de Sant Sadurní d’Anoia, Sant Quintí de Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit i Olèrdola, després d’un treball conjunt amb aquests municipis per avançar en la millora de la qualitat i la quantitat dels residus que es recullen selectivament.

La Mancomunitat continua treballant també en l’actualització del contracte de recollida de la resta de municipis adherits al servei de residus, amb l’objectiu d’implementar un nou model de recollida que, aprofitant els avantatges de la tecnologia per a una major eficiència i optimització dels serveis públics, permeti millorar els índexs de reciclatge i aprofundir en les polítiques de sostenibilitat econòmica i ambiental. Així mateix, des de la Mancomunitat Penedès-Garraf s’aposta pels programes de sensibilització i educació ambiental vers la ciutadania, com una eina imprescindible per avançar cap la reducció del volum de residus que es generen i aconseguir una taxa de gestió de residus urbans més justa i proporcional al què cada llar genera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: