Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Intervenció gràfica al pavelló dels Monjos per homenatjar els i les esportistes locals

Intervenció gràfica al pavelló dels Monjos per homenatjar els i les esportistes locals

Una intervenció gràfica al pavelló dels Monjos homenatja les persones i equips més destacats de l’actual panorama esportiu al municipi.

El servei d’esports de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha presentat la nova intervenció gràfica feta al pavelló municipal d’esports, que pretén homenatjar les persones i equips més destacats de l’actual panorama esportiu al municipi.

La proposta porta per lema ‘No són les úniques, però sí són úniques’ i recull una imatge d’esportistes locals en actiu que destaquen a les seves especialitats i que figura als vidres exteriors del pavelló. La tria de les persones l’han realitzat els mateixos clubs, les entitats esportives que hi apareixen i l’Ajuntament, i permet obtenir un ventall visual de la riquesa esportiva del municipi.

Algunes de les persones i equips que figuren a les imatges són: Manel Ruiz, entrenador, jugador i capità del sènior masculí dels Monjos Bàsquet Club; Laura Soares, jugadora professional de la súper lliga de voleibol; el Club Patí Monjos; Laia Navarrete, jugadora de l’OK lliga femenina d’hoquei; Clàudia Mestres, patinadora del Club Patinatge Artístic Monjos; o Adrià Colomer, membre de la selecció catalana de curses de muntanya. Entre d’altres també hi apareixen Dani Gibert, campió del món júnior de trial i campió absolut europeu; Nàdia Pérez, finalista estatal de gimnàstica rítmica; i Guillem Pérez, campió europeu de fisioculturisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: