Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La festa de la gent gran de Santa Margarida i els Monjos celebra la trentena edició

La festa de la gent gran de Santa Margarida i els Monjos celebra la trentena edició

L’acte central de la festa es durà a terme el 5 de maig amb el dinar de la gent gran que comptarà amb més de 300 persones i que inclourà l’homenatge a les persones que celebren les noces d’or enguany.

La festa de la gent gran de Santa Margarida i els Monjos arriba enguany a la trentena edició amb un programa que presenta propostes lúdiques, de foment del coneixement i la ciència o de la pràctica esportiva. Els actes, organitzats per la regidoria de gent gran de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, començaran el proper dijous 18 d’abril i s’allargaran fins al 10 de maig amb activitats variades com ara una xerrada sobre el funcionament dels serveis secrets i el CNI, una altra sobre la recerca a la prehistòria i una sobre la primavera des del punt de vista astronòmic. En l’àmbit esportiu s’ha programat també un taller de marxa nòrdica. L’acte central de la festa es durà a terme el 5 de maig amb el dinar de la gent gran, en col·laboració amb el Casal de la gent gran dels Monjos, que comptarà amb més de 300 persones i que inclourà l’homenatge a les persones que celebren les noces d’or durant el 2024 i un ball. Totes les activitats es duran a terme a diferents espais dels Monjos i la Ràpita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: