Diumenge, 16 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gessamí Caramés participa a les tertúlies literàries amb el seu llibre ‘Meleta de Romer’

La propera tertúlia és el 21 de juliol amb Vicenç Lozano i l’obra ‘Intrigues i poder al Vaticà’.

Aquest dimecres al vespre el celler Can Bas acollia la segona de les Tertúlies Literàries coorganitzades per Vinseum, la Cultural Llibreria, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca i Penedès TV. La protagonista de la vetllada era la cuinera i pastissera al programa cuines de TV3, Gessamí Caramés. Estava acompanyada de la periodista de Ràdio Vilafranca, Laia Paretas, qui va ser l’encarregada de conduir la conversa sobre el llibre de receptes de Caramés ‘Meleta de Romer’. La tertúlia es podrà escoltar per Ràdio Vilafranca el dimecres 21 de juliol a 2/4 de 9 del vespre i seguidament quedarà penjada a la nostra pàgina web www.rtvvilafranca.cat. La propera tertúlia serà el mateix dimecres 21 de juliol a les 8 del vespre a Jean Leon. El periodista Joan Beumala conversarà amb Vicenç Lozano autor del llibre ‘Intrigues i poder al Vaticà’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: