Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Matthew Tree ha iniciat el cicle de Tertúlies Literàries als cellers

Tree ha presentat el llibre ‘No sóc racista, però…’ .

El Vinseum, la Llibreria La Cultural, la Biblioteca Torras i Bages, Penedès TV i Ràdio Vilafranca tornen a organitzar aquest mes de juliol el cicle de tertúlies que s’ha convertit ja en un clàssic els dimecres del mes de juliol. Des de l’any passat els actes es duen a terme a diferents cellers de la comarca i aquest dimecres es va estrenar el cicle a les caves Llopart. El protagonista va ser l’escriptor Matthew Tree que en una conversa amb el periodista de Ràdio Vilafranca, Josep M Soler, parlava del seu darrer llibre, ‘No sóc racista, però…’. Es tracta d’un assaig que ofereix les claus per detectar el racisme en les formes més quotidianes i a casa nostra. El subtítol del llibre és ‘Manual per a les persones de pell pàl·lida’. Ràdio Vilafranca va enregistrar el programa i l’emetrà el proper dimecres 14 de juliol a dos quarts de nou del vespre. El mateix dimecres de la setmana vinent té lloc la segona tertúlia amb Gessamí Caramés i el receptari de pastissos ‘Maleta de romer’ amb una conversa amb la periodista Laia Paretas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: