Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Vilafranca entrega el Memorial Fèlix Balaguer i Castellet en memòria de Mònica Hill

Aquest dilluns al vespre, la plaça de la Pau va acollir l’acte d’entrega del Memorial Fèlix Balaguer i Castellet a la família de la republicana Mònica Hill, que va morir després d’una llarga malaltia fa aproximadament un mes i mig.

Es tractava d’un homenatge pòstum a la que va ser regidora i líder de l’oposició a l’Ajuntament de Vilafranca. Familars i amics es van aplegar al barri de la Girada per recordar el seu compromís polític amb el republicanisme, l’ecologisme i el feminisme. La regidora i expresidenta local d’ERC Vilafranca, Montse Espinosa, la definia així.
A banda de la família i amics, a l’acte també hi havia l’alcalde de Vilafranca, regidors d’altres forces polítiques i militants i simpatitzants republicans. Hi va assistir, a més, la diputada d’ERC a Madrid Carolina Telechea que elogiava el llegat d’Hill.
El Jordi Asensi destacava la valentia de la seva parella.

L’acte va acabar amb la interpretació de la cançó ‘País Petit’ de Lluís Llach, per part del músic David Miret.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: