Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds i el Cineclub Vilafranca organitzen un estiu més les sessions de cinema a la fresca

Les sessions que s’allargaran durant el juliol i l’agost.

La primera sessió de cinema a la fresca serà aquest dijous a les deu de la nit, amb la projecció de “Todo pasa en Tel Aviv”. El dia 22 serà el torn per “Una obra maestra”; el dia 5 d’agost, “Monsieur”; i, per últim, el 19 d’agost, “The Gentleman: los señores de la mafia”. Per qüestions d’aforament i mesures de seguretat per la pandèmia de Covid-19, és imprescindible apuntar-s’hi mitjançant un correu electrònic a . Com cada any, hi haurà sistema de taquilla inversa. Aquest estiu, els Castellers de Vilafranca també organitzaran diverses sessions de tast de vins. La primera serà el dijous 15 de juliol a les vuit a càrrec de Dani Nogué, del celler Entre Vinyes, dels Cellers Azul i Garanza i de Dit Celler, amb vins del Penedès, del Priorat i Navarra. Les inscripcions també s’hauran de fer a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: