Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilaestiueja arriba al seu equador amb èxit d’assistència

Vilaestiueja és el programa d’activitats de lleure d’estiu per a infants i famílies per a les tardes i caps de setmana d’estiu a Vilafranca.

Aquesta setmana, el Vilaestiueja arriba al seu equador i ho fa amb èxit d’assistència a totes les activitats.

Vilaestiueja vol complementar les activitats que ofereixen els casals d’estiu del municipi adreçades als infants i les seves famílies, en el marc de la nova realitat post Covid-19. L’objectiu d’aquest programa és que infants i famílies gaudeixin d’una oferta d’activitats lúdiques de qualitat amb totes les garanties de seguretat i prevenció sanitària que marquen els protocols de l’etapa actual.

A més d’oferir propostes d’aprenentatge i creació artística, musical o tecnològica, el Vilaestiueja també inclou espectacles com el contacontes de la companyia Vivim del Cuentu ‘Contes desexplicats’.

Aquest dimecres a la tarda al pati de l’escola Estalella i Graells, un bon nombre de famílies van poder escoltar els contes desexplicats de Vivim del Cuentu, una companyia que té una presència destacada al Vilaestiueja.

Totes les activitats del Vilaestiueja són gratuïtes, però s’ha de fer reserva de plaça per control d’aforament. Els infants han de reservar plaça a totes les activitats, en el link que s’indica en cadascun dels tallers de l’agenda d’actes.

Les persones adultes acompanyants, en cas que estigui permès, no cal que facin reserva.

Els tallers espectacle dels dies 16, 23 i 30 de juliol es fan a l’aire lliure i el públic ha d’estar assegut. Cal reservar entrada per a cada assistent, tant per a l’infant com per al responsable. En cas de no poder assistir-hi, cal anul·lar la reserva a través del correu electrònic: , indicant el codi de l’entrada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: