Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 50% de la població de l’Alt Penedès té la pauta completa de vacunació contra la Covid

A l’Alt Penedès, gairebé un 50% de la població té la pauta de vacunació contra la Covid completa.

Dels gairebé 110.000 habitants de la comarca, 54.724 han rebut les dosis necessàries de la vacuna per considerar la pauta finalitzada. Al web Dades Covid del Departament de Salut s’indica que 48.673 altpenedesencs han rebut dos dosis de la vacuna i 63.939 tenen una dosi administrada. Cal tenir en compte que també hi ha vacunats amb Janssen, una fórmula que només necessita una dosi.

Catalunya va superar la setmana passada la xifra de 8 milions de vacunes contra la Covid19 administrades. De fins, fins ara s’han administrat el 92,5% de les dosis rebudes, i en els darrers dies s’ha avançat força en les segones dosis, però també en les primeres.

Segons dades del Departament de Salut, 1 de cada 3 joves d’entre 20 i 39 anys ja té una de les dosis. Ara, la prioritat vacunal són les persones majors de 30 anys i les segones dosis d’AstraZeneca. D’altra banda, des d’aquest dilluns es prioritza la vacunació de monitors de lleure infantil i juvenil d’estiu, a través del registre existent d’aquest tipus d’entitats.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: