Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres i dissabte se celebrarà la Festa del Barri del Molí d’en Rovira

Enguany torna a celebrar-se la Festa del Barri del Molí d’en Rovira. Serà els dies 9 i 10 de juliol, amb diversos actes que s’han programat tot respectant les restriccions sanitàries actuals.

Després que l’any 2020 la Festa es va haver de cancel·lar a causa de la crisi del COVID19, aquest any torna, amb prudència, però amb actes ben lluïts, tots a la plaça Vilanova. El divendres, després de la inauguració de l’exposició “Passat, Present i Futur” i de la tronada a dos quarts de deu de la nit es portarà a terme el Pregó de la Festa del Barri, a càrrec d’Alba Artigues Agramunt i seguidament hi haurà el XIX Sopar a la Fresca. El dissabte a partir de les 11 del matí es podrà participar als “Jocs per a tothom”, amb l’exhibició de ping-pong a càrrec del Club Tennis Taula Vilafranca. A la tarda, a les sis, l’espectacle “El reBOOMbori” amb Roger Canals i seguidament la xocolatada popular. L’AAVV del Molí d’en Rovira ha volgut tenir un especial record a totes les persones que han marxat des de l’última festa del barri, a causa del COVID19 o per altres circumstàncies i també han fet un agraïment especial al personal sanitari, sobretot als centres del barri, el centre Sociosanitari Ricard Fortuny i la residència Mare Ràfols, per la gran dedicació en els moments més durs de la pandèmia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: