Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa de Les Clotes supera totes les previsions de participació malgrat la calor

El barri vilafranquí de Les Clotes es va vestir de gala durant el cap de setmana per a celebrar la seva festa.

Després de tres anys d’aturada, els veïns i veïnes tenien ganes de recuperar la normalitat de la celebració i van omplir de gom a gom tots els actes programats durant els tres dies festius. Com és tradicional, la festa va començar amb la lectura del pregó que enguany va anar a càrrec d’Íñigo Campillo, el primer veterinari que va obrir una consulta estable al barri ara fa 38 anys.

Per evitar els efectes de la calor, l’associació de veïns va programar els actes a partir de les 8 des vespre. Només els pallassos i la festa de l’escuma es van avançar a les 7 de la tarda. Pel matí no es van organitzar esdeveniments. Tot plegat va fer que els nivells d’assistència fossin molt alts. Les Clotes, doncs, va viure un intens cap de setmana de festa i tradició popular.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: