Dimarts, 28 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VINSEUM convoca la VIII Beca Emili Giralt Raventós – Cultures del Vi

Fins el 5 novembre es poden presentar les sol·licituds, i les bases de la convocatòria es poden consultar al web de Vinseum.

Aquesta beca es convoca amb la voluntat de promoure la investigació de temes vitivinícoles des de la vessant cultural i de fomentar la recerca d’aspectes socioculturals i històrics sobre la vinya i el vi.

Amb aquesta beca el museu vol fomentar la implicació del sector del vi amb la cultura alhora que potenciar la imatge de VINSEUM com a punt de referència nacional i internacional pel que fa a la recerca i la difusió del coneixement sobre les cultures del vi.

La dotació de la beca és de 3.000€ gràcies a la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana. El termini per a presentar sol·licituds finalitza el 5 de novembre de 2021.

Les bases de la convocatòria es poden descarregar a www.vinseum.cat.

VINSEUM convoca la beca Emili Giralt des de 2007. El projecte sempre s’ha de dur a terme durant un any i els resultats de la recerca s’exposen públicament en un acte a l’auditori del museu. A més, i fruit de l’acord de col·laboració entre VINSEUM i la Universitat Rovira i Virgili la col·lecció de llibres Cultures del Vi incorpora els treballs resultants de les successives beques Emili Giralt amb l’objectiu d’ajudar a la difusió de la recerca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: