Dissabte, 24 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La situació de pandèmia es manté estable a nivell hospitalari

Es manté a la baixa la pressió assistencial als hospitals de les comarques de l’Alt Penedès i Garraf per coronavirus.

Aquest dimecres s’ha emès el segon informe setmanal de seguiment de la pandèmia per part del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf.
A Vilafranca es manté igual des de fa unes quantes setmanes sense cap ingressat a l’hospital Comarcal de l’Alt Penedès i també des de fa més d’un mes sense que s’hagi de lamentar més morts per covid. Als centres sanitaris del Garraf la situació gairebé no ha variat respecte l’informe de dilluns. En aquests moments hi ha 10 ingressats amb símptomes de Covid, un menys dels que hi havia en el darrer informe del dilluns, i tampoc s’ha lamentat cap víctima mortal des del passat 17 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: