Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau acull l’exposició del concurs de calendaris de la regidoria d’Igualtat

Aquesta exposició recull els 52 calendaris que es van presentar en l’edició d’enguany del concurs de calendaris, amb el lema “Abraçades des de la sororitat”.

Aquest divendres passat es va inaugurar al vestíbul de l’Espai Jove La Nau l’exposició dels treballs presentats al concurs de calendaris del 8M-Dia Internacional de les Dones organitzat per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca.
L’exposició està organitzada pels serveis de Joventut i d’Igualtat i a la inauguració hi eren presents els regidors respectius, Miquel Medialdea i Montse Arroyo.
La guanyadora del concurs, Raquel Hidalgo, explica que el seu objectiu és promoure la solidaritat entre les dones.
La regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, fa una valoració molt bona del concurs que es va recuperar i que ha doblat el número de participants respecte de l’any anterior.
Durant l’acte, es va fer una lectura de textos feministes escrits pels joves Maria Rodríguez i Alexis Cruz, joves vinculats a La Nau.
L’exposició es podrà visitar fins al 30 de setembre en l’horari d’obertura de l’equipament, les tardes de dilluns a divendres de cinc a nou i dissabtes matí de 10 a dues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: