Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fins al 26 de febrer es poden presentar propostes al Concurs de calendaris març 2020/març 2021

L’Ajuntament de Vilafranca, des de la regidoria d’Igualtat, ha recuperat el Concurs de Calendaris amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

L’objecte del concurs és dissenyar un calendari des del març de 2020 fins al febrer de 2021, que inclogui il·lustracions (qualsevol tècnica artística que es pugui reproduir en impressió gràfica) i amb el lema “Dones diverses i plurals: Il·lustracions que visualitzin diferents maneres de ser i estar de les dones”.
El treball s’ha de presentar en una única obra en sentit vertical, muntat sobre cartró ploma de 30x50cm i enviar-lo en format digital a .
Les obres hauran d’anar dins d’un sobre tancat. A l’exterior constarà el lema del treball o pseudònim escollit, i a l’interior el nom i els cognoms de la persona concursant, l’edat, l’adreça i un telèfon de contacte, juntament amb el lema o pseudònim.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: