Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El lliurament del concurs del calendaris del Servei d’Igualtat conclou els actes del 8M

En el transcurs de l’acte la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, feia un balanç positiu dels actes que s’han dut a terme a Vilafranca en les darreres setmanes.

Aquest dimarts a la tarda es van lliurar els premis del concurs per al disseny del calendari que cada any edita el Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca per commemorar el 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.
El lema d’enguany del concurs de calendaris, que va de març de 2022 a febrer de 2023, era “Jo sóc totes” i l’acte de lliurament va tenir lloc a l’Espai Jove La Nau, amb la presència de la regidora d’Igualtat i també del regidor de Joventut, Miquel Medialdea. Montse Arroyo posava en valor les 40 propostes de calendari que s’han presentat enguany al concurs, que denota que es tracta d’un projecte consolidat i l’encert d’haver-lo recuperat. Per la seva banda, Miquel Medialdea es mostrava satisfet de poder col·laborar en la iniciativa amb l’exposició dels treballs participants a la Nau.
El jurat, format per persones externes als serveis d’Igualtat i de Joventut, format per professores del batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals i de l’Arsenal i la tècnica d’Arts Visuals del Servei de Cultura, va triar com a guanyador el disseny de Marc Soler, de 17 anys i de Castellví de la Marca. El Marc no va poder assistir a l’acte. Un dels dos dissenys finalistes va ser d’Anna Brucart, de 30 anys i de Cornellà de Llobregat.
L’altra finalista va ser Aina Bargalló, de 17 anys i de Sant Sadurní d’Anoia. L’exposició de totes les propostes de disseny es pot visitar al vestíbul de l’Espai Jove La Nau durant l’horari d’obertura de l’equipament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: