Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de participació al penúltim concert del Musicveu celebrat a Codorniu

El darrer concert del Festival Musicveu serà el proper 21 d’agost a Caves Rovellats amb Carla Motis Trio i featuring Andrea Motis.

Aquest diumenge el recinte modernista de Caves Codorniu va ser l’escenari del penúltim concert del Festival Musicveu que tenia com a protagonista el grup de tribut als Beatles, Abbey Road. A banda del concert hi havia l’opció de visitar les caves i d’un sopar a càrrec de Cal Blay. Ho explicava el director comercial d’enoturisme de Grup Codorniu, Joan Romero.

Des de la Fundació Pinnae, organitzadors del festival, es mostraven molt satisfets de l’èxit de participació que va comptar amb uns 450 assistents. Tal i com explica el responsable cultural de Pinnae, Xavier Freixedas, malgrat que ha estat una temporada difícil, el balanç és molt positiu. Creu que hi ha moltes ganes de música i de cultura i que la bona resposta del públic en espais com Codorniu els fa pensar en més concerts d’aquestes característiques. El darrer concert del Festival Musicveu serà el proper 21 d’agost a Caves Rovellats amb Carla Motis Trio i featuring Andrea Motis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: