Dilluns, 26 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut un home pel robatori violent d’una cadeneta d’or a Vilafranca

L’arrestat, amb nou antecedents policials anteriors de la mateixa tipologia, va passar a disposició del Jutjat de guàrdia que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Alt Penedès van detenir, el dimecres 16 de juny, un home de nacionalitat marroquina, de 28 anys i veí de Vilafranca com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de desobediència als agents de l’autoritat. Els fets van passar el mateix dia, cap a les 11 del matí, quan els agents van observar una dona que demanava auxili, intentant córrer darrera d’un jove. Immediatament, els agents van seguir al noi que va fer cas omís de les seves indicacions fins que, minuts més tard, van aconseguir aturar-lo en un carrer proper. Els agents van comprovar que la dona havia patit una estrebada de la cadeneta d’or que portava al coll per part del jove i que aquest l’havia amagat a la seva roba interior. Van detenir el jove com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de desobediència als agents de l’autoritat. Els agents d’investigació estan analitzant fets anteriors per a aconseguir relacionar-lo amb altres robatoris violents, amb el mateix modus operandi, ocorreguts les darreres setmanes a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: