Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Des de fa uns dies que estan apareixent a Castellet i la Gornal gats enverinats o maltractats

Des de fa uns dies que estan apareixent a Castellet i la Gornal gats enverinats o maltractats

Des del grup municipal d’ERC veuen amb preocupació aquesta situació, que consideren un problema social al municipi ja que no és el primer cop que hi ha conflictes veïnals per aquests animals.

Els republicans lamenten i denuncien que hi hagi persones que maltractin els felins i recorden que fer-ho és delicte. A més, exigeixen al govern municipi que sigui més proactiu a l’hora de solucionar el problema perquè, segons diuen, el que estan fent ara és “posar un pedaç”.
Els republicans creuen que el govern municipal no vol controlar els gats del carrer i es limita a fer una colònia en cada nucli del municipi. Els republicans recorden a l’equip de govern que van aprovar el pressupost del 2020 amb la condició que executés el projecte de refugi per gats, presentat per ERC, i que dona resposta a totes les sensibilitats, protegint els gats i satisfent a les persones que no volen tenir gats forans a la porta de casa seva. El que proposen és un refugi global per a Castellet i la Gornal, en un terreny cedit per l’Ajuntament, allunyat del centre, on, un cop tancat i condicionat, es podrien traslladar tots els gats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: