Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum celebra el primer tast de vins presencial després de molts mesos

El tast de vins era la primera activitat que es feia conjuntament amb el centre d’investigació al voltant de la vinya i el vi de Falset, VITEC. Es tractava d’un tast de 6 Vins de Finca.

Aquest dimarts 18 de maig era el Dia Internacional dels Museus i, coincidint amb aquesta fita, Vinseum va celebrar una de les activitats més tradicionals de la seva programació i que no havia pogut dur a terme des de l’agost. El director de Vinseum, Xavier Fornos, expressava satisfacció per poder reprendre els tastos de vins.

El tast de vins era la primera activitat que es feia conjuntament amb el centre d’investigació al voltant de la vinya i el vi de Falset, VITEC. Es tractava d’un tast de 6 Vins de Finca, una menció que atorga l’Incavi a vins amb certes particularitats, que provenen d’una finca concreta i amb un procés d’elaboració molt respectuós. L’encarregat de moderar el tast era el cap del departament d’anàlisi sensorial d’aquest centre, Enric Nard. Nard valorava positivament l’inici de col·laboracions entre VITEC i Vinseum. El tast es va fer a la Capella de Vinseum i comptava amb un aforament reduït a 20 persones que gairebé es va omplir del tot.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: