Dissabte, 25 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local ha instal·lat a l’escola Cristòfor Mestre el seu parc infantil de trànsit

L’educació per a la mobilitat segura és una de les accions més destacades en matèria de prevenció que la Policia Local porta a terme a les escoles de Vilafranca.

Aquest curs, com a novetat important, s’ha elaborat dins el programa ‘La Policia Local a les escoles’ una activitat de circulació en bicicleta per a l’alumnat de 5è i 6è de primària de tipus pràctic en el Parc Infantil de Trànsit.

El circuit, amb senyalització vertical i horitzontal i amb presència de vianants, té l’objectiu que els alumnes practiquin la circulació en bicicleta amb seguretat. Amb anterioritat els infants han participat en una sessió teòrica per conèixer les normes bàsiques de circulació com a conductors i vianants. Begoña Martínez, monitora d’Educació Viària de la Policia Local destaca la importància que els nens i nenes coneguin aquestes normes bàsiques.

Aquest dijous i divendres ha estat instal·lat al pati de l’escola Cristòfor Mestre, una proposta que des del centre van acollir amb il·lusió.

Divendres eren els alumnes de 5è els que feien aquest circuit, que ho veien interessant i divertit.

En el decurs del més de juny el parc infantil de trànsit es traslladarà a la Zona Esportiva, al pavelló Firal, per oferir així l’activitat a altres escoles que no disposen de l’espai necessari pel muntatge del circuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: