Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de Castellví decideixen com serà el futur Parc de la Fassina

A principis d’aquest any s’ha dut a terme el projecte d’enderroc de l’edifici de les instal·lacions de Vins Font de La Múnia.

L’obra ha consistit amb l’enderroc total d’un edifici d’ús industrial format per diferents edificacions i volums destinats a l’emmagatzematge i elaboració de vi. Aquest espai presentava un estat de degradació i mala salubritat i higiene. Amb el seu enderroc s’ha eliminat el perill d’accidents en cas d’intrusió aliena a les instal·lacions i s’ha recuperat un espai verd de 3.700m² al centre de La Múnia. Des del passat 30 de maig i fins aquest dissabte el veïnatge de Castellví de la Marca va triar d’entre 3 opcions, per decidir com serà el nou Parc de la Fassina de la Múnia, situat en aquests terrenys.
Ha estat un procés vinculant. Ara caldrà iniciar un procés que serà llarg, amb la previsió d’executar les obres el 2025.
Durant aquesta darrera setmana s’ha ofert una carpa perquè la gent puguès votar presencialment i formular els seus dubtes i opinions directament a l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: