Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca incrementa les denúncies el cap de setmana

Aquest cap de setmana passat la Policia Local de Vilafranca ha vist incrementat el nombre de denúncies amb motiu de la major presència de persones sobretot en horari nocturn.

Aquest cap de setmana el cos ha reforçat la seva presència al carrer el caps de setmana, principalment per controlar conductes que contravinguin les normes sanitàries vigents.

En aquest sentit, i pel que fa a les restriccions anti COVID, s’han denunciat 10 persones per no portar mascareta, 12 per consum compartit de begudes alcohòliques i 2 establiments per servir begudes a la barra.

D’altra banda, 19 persones han estat identificades i denunciades per participar en baralles o discussions a la via pública. 13 persones més han estat denunciades per consum d’estupefaents al carrer.

Finalment i pel que fa al trànsit, de les actuacions realitzades han resultat 4 conductors investigats per conduir sota els efectes de l’alcohol, 1 conductor investigat per negar-se a fer les proves de detecció, 2 conductors denunciats per conduccions negligents fent derrapades. En un cas, els 4 ocupants del mateix vehicle denunciats per no portar el cinturó. Així mateix, 1 conductor ha resultat investigat per conduir una motocicleta sense haver obtingut mai el permís de conduir. En aquest cas, conductor i ocupant van ser denunciats per anar sense casc. Un altre conductor ha resultat investigat per donar positiu en consum de drogues.

La Policia Local fa una crida a la responsabilitat de tothom per seguir les normes anti-COVID, principalment l’ús de la mascareta, la distància social i la prohibició de reunions de més de 6 persones i recorda que el que ha finalitzat és l’estat d’alarma i no pas la pandèmia, que encara segueix entre nosaltres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: