Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sorteig especial del Dia de la Mare de l’ONCE reparteix més de 20 milions d’€ als Monjos

Aquest venedor ha repartit totes les sèries del 20471, per tant 99 premis de 40.000€ i un de 17.000.000€ que majoritàriament s’han quedat al municipi de Santa Margarida i els Monjos.

Sergi Coral té el seu punt de venda situau habitualment en aquest punt de l’Avinguda de Catalunya de Santa Margarida i els Monjos, i avui tot i que no li tocava treballar s’hi ha acostat per tal d’atendre els nombrosos mitjans que volien parlar amb ell ja que ha estat el qui ha venut el 20471. Aquest número ha estat l’afortunat en el sorteig especial del Dia de la Mare de l’ONCE que ahir va repartir gairebé 21 milions d’€ principalment a Santa Margarida i els Monjos.

Coral es mostrava satisfet d’haver repartit la sort al seu municipi i també per la comarca.

En aquest cas no es tracta d’un número que ell tingui a la venda habitualment, sinó que l’hi van assignar per aquest sorteig.

De fet ha venut la serie íntegrament, per tant ha repartit 99 premis de 40.000€ i un de 17 milions. Entre els afortunats hi havia els propietaris i treballadors d’un bar de la Rambla Penyafel, dels Monjos, on Sergi Coral ofereix els seus números habitualment. El Josep Anton Esplugas estava molt content i ho ha celebrat amb el Sergi i els seus clients; i comentava com una de les seves treballadores va tenir el número a darrera hora.

Sergi Coral fa gairebé 4 anys que ven cupons de l’ONCE, i l’entitat ha explicat que és el primer cop que aquest premi es reparteix íntegrament a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: